Kickboksbootcamp Nobelhorst!

Kickboksbootcamp

Hoe kickboksbootcamp jou kan helpen

Wil je je conditie op een leuke manier verbeteren? Doe dan mee aan de kickboksbootcamp! Tijdens deze bootcamp ligt de focus op de basistechnieken, uithoudingsvermogen en sportplezier. Natuurlijk zijn kracht en explosieve oefeningen onderdeel van de lessen. Aan sparren doen we niet. De les wordt gegeven in bootcampstijl waardoor zowel beginners als gevorderden hun conditie kunnen verbeteren.

Kickboksbootcamp motiveert

De kickboksbootcamp zorgt ervoor dat je een zware of drukke (werk)dag achter je kunt laten en je hoofd kunt leegmaken. Door samen te sporten ervaar je plezier en support waardoor je net dat ene stapje extra zet dat je niet zet als je alleen traint.

De voordelen van Kickboksbootcamp bij VAN BUITEN SPORT

  • Buiten trainen
  • Total body workout
  • Verbetering uithoudingsvermogen
  • Verbetering kracht
  • Stressvermindering
  • Groepsmotivatie
  • Gezellige en sportieve sfeer

Ben je benieuwd naar de prijzen van een Kickboksbootcamp?

De kickboksbootcamp bied ik aan in verschillende pakketten. Voor €85,00 heb je een 10-rittenkaart die een jaar geldig is. Het is ook mogelijk een maandelijkse abonnement af te nemen zodat je wekelijks aan kunt sluiten bij de groep. De kosten hiervoor zijn €27,50 per maand. Voor €37,50 per maand doe je twee keer per week mee.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je via webshop een pakket aanschaffen.

Wanneer wordt de kickboksbootcamp gegeven?

Regulier Rooster:

Maandag 19:30 – 20:30
Woensdag 19:30 – 20:30

Heb je verder nog vragen over Kickboksbootcamp?

Je kunt me natuurlijk altijd contacten als je nog vragen hebt. Ik beantwoord graag jouw vragen. Ik ben bereikbaar via het contactformulier of per mail info@vanbuitensport.nl. Telefonisch kun je bellen naar 06 – 20 48 42 53.

Veelgestelde vragen

Moet ik een goede conditie hebben om mee te doen aan een (kick)boksbootcamp?

Uiteraard is een goede conditie super fijn om te hebben maar uitspraken zoals: “Mijn conditie is nog niet goed of nog niet goed genoeg om te beginnen” dat reken ik niet goed. Ook met een slechte tot matige conditie kan je meedoen, zo bouw je juist een goede conditie op en ik bied altijd alternatieven voor oefeningen aan zodat je op je eigen tempo en manier kunt meedoen.

Waar wordt de kickboksbootcamp gegeven?
De kickboksbootcamp wordt gegeven in Nobelhorst, we starten meestal op de Brink. In de zomer wijken we regelmatig uit naar het bos, de Haven of andere mooie plekken in de wijk. Dit wordt vooraf altijd besproken met de groep. Het is soms handig dat er 1 of 2 dan met de fiets gaan om de spullen mee te nemen en er is altijd wel een aantal mensen in de groep die liever fietst dan loopt. We blijven ook vaak op de Brink. De lucht is daar mooi en de verlichting goed (grond spotjes) dat maakt het magisch en gezellig. 😉
Hoe kan ik mij aanmelden voor een bootcamp les?
Wij gebruiken voor het inschrijven van een les de app VirtuaGym. Deze kun je vinden in de Apple AppStore en Google PlayStore. Daarnaast kun je het op iedere computer ook aanmelden via de website vanbuitensport.virtuagym.com.
Hoe lang is mijn rittenkaart geldig?
Vanaf het moment dat je een rittenkaart voor 10 lessen hebt gekocht, heb je een jaar de tijd om deze op te maken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zullen je credits al lang voor die tijd op zijn. Een ticket voor een losse les is 2 maanden geldig.
Hoe moet ik mij aanmelden in de app of website van VirtuaGym?
Voor het aanmelden bij VirtuaGym moet je het emailadres en wachtwoord gebruiken die je ook bij het bestellen van je abonnement of  rittenkaart hebt gebruikt (of aangemaakt). Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je deze herstellen via de site van VirtuaGym. Als je niet meer weet met welk emailadres je bent geregistreerd, doe ons een bericht en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Nieuwsgierig naar Kickboksbootcamp? Meld je aan voor een gratis proefles.

0