Kinderbootcamp Nobelhorst!

Kinderbootcamp

Weer of geen weer: samen sporten in de buitenlucht!

Vanaf 2 september starten wij met de Kinderbootcamp. Het is ontzettend belangrijk voor kinderen om genoeg te bewegen en in de buitenlucht te komen. Uit studies blijkt dat bewegen niet alleen belangrijk is voor een kind om zich lichamelijk goed te ontwikkelen maar ook geestelijk. Bewegen stimuleert het brein op een positieve manier en zorgt ervoor dat kinderen zich motorisch beter ontwikkelen en zich beter kunnen concentreren.

Met onze bootcamp trainen we ook de weerbaarheid van de kinderen. Een vaardigheid die niet jong genoeg ontwikkeld kan worden. Onder het mom ‘jong geleerd is oud gedaan’, want helaas zijn er vele volwassenen die op latere leeftijd nog steeds doelwit zijn van pesten.

Hoe ziet de Kinderbootcamp eruit?

We trainen vooral met ons eigen lichaamsgewicht maar ook wordt er gecombineerd met kracht en cardio oefeningen, vaak in spelvorm. Ze leren om samen te werken en uiteraard wordt er ook gebokst. De nadruk van het boksen ligt op het vertrouwd raken met technieken, weerbaarheid en zelfverdediging. Er wordt absoluut niet gespard (tegen elkaar boksen/vechten)
De trainingen worden onder professionele begeleiding gegeven.

De voordelen van Kinderbootcamp bij VAN BUITEN SPORT

  • Heel veel plezier
  • Leren samen werken met andere kinderen
  • Leren respectvol met elkaar om te gaan
  • Mentaal weerbaarder (tegen pesten) waardoor meer zelfvertrouwen en discipline
  • Verbeteren van de uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en balans
  • Focus, rust en concentratie
  • Lachend en uitgeraasd het weekend in!

Kosten

Om mee te doen met de kinderbootcamp bied ik verschillende pakketten. Voor €75,00 heb je een 10-rittenkaart die een jaar geldig is. Het is ook mogelijk een maandelijkse abonnement af te nemen om wekelijks mee te doen. De kosten hiervoor zijn €25,00 per maand.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je via webshop een pakket aanschaffen.

Wanneer wordt de kinderbootcamp gegeven?

Regulier Rooster:

Vrijdag 16:00 – 17:00

Heb je verder nog vragen over Kinderbootcamp?

Je kunt me natuurlijk altijd contacten als je nog vragen hebt. Ik beantwoord graag jouw vragen. Ik ben bereikbaar via het contactformulier of per mail info@vanbuitensport.nl. Telefonisch kun je bellen naar 06 – 20 48 42 53.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden voor een bootcamp les?
Wij gebruiken voor het inschrijven van een les de app VirtuaGym. Deze kun je vinden in de Apple AppStore en Google PlayStore. Daarnaast kun je het op iedere computer ook aanmelden via de website vanbuitensport.virtuagym.com.
Hoe moet ik mij aanmelden in de app of website van VirtuaGym?
Voor het aanmelden bij VirtuaGym moet je het emailadres en wachtwoord gebruiken die je ook bij het bestellen van je abonnement of  rittenkaart hebt gebruikt (of aangemaakt). Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je deze herstellen via de site van VirtuaGym. Als je niet meer weet met welk emailadres je bent geregistreerd, doe ons een bericht en we laten het je zo snel mogelijk weten.
Waar wordt de kinderbootcamp gegeven?
De kinderbootcamp wordt gegeven op de Brink in Nobelhorst.
Voor welke leeftijd is de kinderbootcamp?
De kinderbootcamp is voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud.

Nieuwsgierig naar Kinderbootcamp? Meld je aan voor een gratis proefles.

0