Meer weten over bedrijfstraining of een sportieve teambuilding? Neem contact op.

Bedrijfstrainingen

Gezamenlijk sporten met je collega’s

Sporten met je collega’s, dat schept pas een band! Na werktijd een uur met je collega’s lekker even de dag van je af boksen of bootcampen zet je lichaam en geest weer op scherp.

Sporten motiveert

Samen sporten motiveert enorm en is leuk om te doen. En bovendien: Zo leer je pas echt je collega’s kennen. Er zijn verschillende mogelijkheden dus neem gerust contact op.

De voordelen van bedrijfstrainingen bij VAN BUITEN SPORT

  • Buiten trainen
  • Total body workout
  • Verbetering uithoudingsvermogen
  • Verbetering kracht
  • Stressvermindering
  • Groepsmotivatie
  • Gezellige en sportieve sfeer

Heb je verder nog vragen over bedrijfstraingen?

Je kunt me natuurlijk altijd contacten als je nog vragen hebt. Ik beantwoord graag jouw vragen. Ik ben bereikbaar via het contactformulier of per mail info@vanbuitensport.nl. Telefonisch kun je bellen naar 06 – 20 48 42 53.

Veelgestelde vragen

Moet ik een goede conditie hebben om mee te doen aan een (kick)boksbootcamp?

Uiteraard is een goede conditie super fijn om te hebben maar uitspraken zoals: “Mijn conditie is nog niet goed of nog niet goed genoeg om te beginnen” dat reken ik niet goed. Ook met een slechte tot matige conditie kan je meedoen, zo bouw je juist een goede conditie op en ik bied altijd alternatieven voor oefeningen aan zodat je op je eigen tempo en manier kunt meedoen.

Waar wordt de kickboksbootcamp gegeven?
De kickboksbootcamp wordt gegeven in Nobelhorst, we starten meestal op de Brink. In de zomer wijken we regelmatig uit naar het bos, de Haven of andere mooie plekken in de wijk. Dit wordt vooraf altijd besproken met de groep. Het is soms handig dat er 1 of 2 dan met de fiets gaan om de spullen mee te nemen en er is altijd wel een aantal mensen in de groep die liever fietst dan loopt. We blijven ook vaak op de Brink. De lucht is daar mooi en de verlichting goed (grond spotjes) dat maakt het magisch en gezellig. 😉
Hoe kan ik mij aanmelden voor een bootcamp les?
Wij gebruiken voor het inschrijven van een les de app VirtuaGym. Deze kun je vinden in de Apple AppStore en Google PlayStore. Daarnaast kun je het op iedere computer ook aanmelden via de website vanbuitensport.virtuagym.com.
Hoe lang is mijn rittenkaart geldig?
Vanaf het moment dat je een rittenkaart voor 10 lessen hebt gekocht, heb je een jaar de tijd om deze op te maken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zullen je credits al lang voor die tijd op zijn. Een ticket voor een losse les is 2 maanden geldig.
Hoe moet ik mij aanmelden in de app of website van VirtuaGym?
Voor het aanmelden bij VirtuaGym moet je het emailadres en wachtwoord gebruiken die je ook bij het bestellen van je abonnement of  rittenkaart hebt gebruikt (of aangemaakt). Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je deze herstellen via de site van VirtuaGym. Als je niet meer weet met welk emailadres je bent geregistreerd, doe ons een bericht en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Nieuwsgierig naar bedrijfstrainingen? Neem contact op.

0