Meld je aan voor een gratis intakegesprek in Almere en omgeving

Duo Trainingen

Duo trainingen

Dat sporten en gezelligheid hand in hand gaan, bewijzen de duo trainingen die ik geef. Regelmatig train ik vriendinnen, vrienden of buren die er samen hard tegenaan willen gaan om hun doelen te verwezenlijken.

De insteek van duo trainingen lijkt op de Personal Training, maar in plaats dat je bij een PT alleen traint, ga je bij de duo training aan de slag met een sportmaatje, een familielid of buurman/vrouw. Samen sporten motiveert immers altijd. Naast bewegingsadviezen kan ik jullie ook helpen met het opstellen van een voedingsplan. Bovendien help ik bij het verwezenlijken van een specifiek sportdoel.

De voordelen van Duo Training bij VAN BUITEN SPORT

  • Extra motivatie en plezier door gezamenlijke training
  • Begeleiding door een gecertificeerd trainer
  • Medisch onderlegd
  • Voortgang wordt bijgehouden in de app (zowel door jullie als door mij)
  • Gratis voedingsbegeleiding
  • Gepersonaliseerde app waarin al je trainings- en voedingsschema’s, voortgangsregistratie en andere coachingstools zichtbaar zijn.

Hebben jullie verder nog vragen over de Duo Training?

Je kunt me natuurlijk altijd contacten als je nog vragen hebt. Ik beantwoord graag jouw vragen. Ik ben bereikbaar via het contactformulier of per mail naar info@vanbuitensport.nl. Telefonisch kun je bellen 06 – 20 48 42 53.

Veelgestelde vragen

Moet ik een goede conditie hebben om mee te doen aan een (kick)boksbootcamp?

Uiteraard is een goede conditie super fijn om te hebben maar uitspraken zoals: “Mijn conditie is nog niet goed of nog niet goed genoeg om te beginnen” dat reken ik niet goed. Ook met een slechte tot matige conditie kan je meedoen, zo bouw je juist een goede conditie op en ik bied altijd alternatieven voor oefeningen aan zodat je op je eigen tempo en manier kunt meedoen.

Waar wordt de kickboksbootcamp gegeven?
De kickboksbootcamp wordt gegeven in Nobelhorst, we starten meestal op de Brink. In de zomer wijken we regelmatig uit naar het bos, de Haven of andere mooie plekken in de wijk. Dit wordt vooraf altijd besproken met de groep. Het is soms handig dat er 1 of 2 dan met de fiets gaan om de spullen mee te nemen en er is altijd wel een aantal mensen in de groep die liever fietst dan loopt. We blijven ook vaak op de Brink. De lucht is daar mooi en de verlichting goed (grond spotjes) dat maakt het magisch en gezellig. 😉
Hoe kan ik mij aanmelden voor een bootcamp les?
Wij gebruiken voor het inschrijven van een les de app VirtuaGym. Deze kun je vinden in de Apple AppStore en Google PlayStore. Daarnaast kun je het op iedere computer ook aanmelden via de website vanbuitensport.virtuagym.com.
Hoe lang is mijn rittenkaart geldig?
Vanaf het moment dat je een rittenkaart voor 10 lessen hebt gekocht, heb je een jaar de tijd om deze op te maken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zullen je credits al lang voor die tijd op zijn. Een ticket voor een losse les is 2 maanden geldig.
Hoe moet ik mij aanmelden in de app of website van VirtuaGym?
Voor het aanmelden bij VirtuaGym moet je het emailadres en wachtwoord gebruiken die je ook bij het bestellen van je abonnement of  rittenkaart hebt gebruikt (of aangemaakt). Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je deze herstellen via de site van VirtuaGym. Als je niet meer weet met welk emailadres je bent geregistreerd, doe ons een bericht en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Wil je starten met DUO training? Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

0