Team

Wie zijn wij

Hieronder stel ik graag mezelf en ons team van ervaren en gekwalificeerde trainers aan je voor.

Mascha

Mascha

Eigenaar & (personal) trainer

Sinds juli 2021 ben ik mij volledig gaan richten op VanBuitenSport, na ruim 10 jaar als (oncologie)verpleegkundige in het Academisch Medisch Centrum Amsterdam. Met de medische kennis weet ik hoe belangrijk het is om te werken aan gezondheid.

Om de juiste begeleiding te geven heb ik de nodige diploma’s gehaald op het gebied van voeding en fitness, personal training en oncologie. Uitgeleerd ben ik nooit.

Wist je dat:

 • Ik altijd begin te stralen als ik over mijn dochters praat?
 • Ik verzot ben op verse stroopwafels

Sander

Sander

Manus van alles

Achter de schermen regelt hij alles: de app van de ledenadministratie, de website en alle computer-rompslomp.

Hij is gecertificeerd hardlooptrainer en personal trainer, waarbij zijn focus ligt op techniek. Techniek is een belangrijk element in krachttraining bij het verbeteren van prestaties. Sander ziet de verbeterpunten en corrigeert deze.

Wist je dat:

 • Sander ook training geeft bij het beachvolleybalvereniging de Houthakkers in Nobelhorst?
 • VanBuitenSport zonder Sander niet had gestaan waar we nu staan?

Rietje

Rietje

Hardlooptrainer

Sinds september 2023 is Rietje Opmeer een welkome aanvulling op ons team. Als geen ander weet ze hoe belangrijk sporten is voor je gezondheid.

Ze geeft al jaren hardlooptrainingen en heeft ontzettend veel ervaring. Een (snellere) 5km lopen of een marathon? Rietje is de trainer die je hierin kan helpen en motiveren.

Op de woensdagavond staat ze klaar om je een hardlooptraining te geven. Techniek en plezier staat op nummer één bij haar.

Wist je dat:

 • Rietje zelfs met een gebroken teen nog wedstrijden meeloopt?
 • Ze nog continu cursussen volgt om bij te leren?

Daniël

Daniël

Bootcamptrainer

Daniël Borrayo Medina is al jaren een vast gezicht in Nobelhorst op de zaterdagochtend. Sinds juli 2023 heeft hij ons team versterkt. Elke zaterdagochtend geeft hij een zware maar geweldige bootcamp training.

Hij heeft veel ervaring met krachtsport en bootcamp en traint zelf bijna dagelijks. Met zijn passie en commitment brengt Daniël dit ook over aan onze leden.

Wist je dat:

 • Daniël zijn roots in Cuba liggen?
 • Hij goede muziek draait tijdens zijn lessen?

Britt

Britt

Bootcamptrainer

Als geen ander weet Britt Koning wat hard trainen is en dedicated zijn aan haar zelf en haar doelen. Ze traint zelf minimaal 4x in de week o.l.v. Rayen Simson. Een echte meester in krachtsport en kickboksen. Zijn inspiratie, haar eigen inspiratie, wilskracht en daadkracht neemt ze mee in haar lessen. Ze is up to date en klaar om je geweldig training te geven!

Je komt haar vooral tegen op de maandagavond tijdens de circuittraining maar op dinsdagochtend zal je ook aan haar denken 😉

Wist je dat:

 • Britt van reizen houdt?
 • Ze ook één van de trainers is van SimsonGym?

Michiel

Michiel

(Inval) trainer

Michiel van der Zee doet zijn naam eer aan: hij is recht door zee.. Hij heeft durf, moed en ruggengraat. In zijn communicatie is hij direct: je weet precies wat je aan hem hebt.

Je zal hem niet wekelijks tegenkomen maar af en toe invallen doet hij met heel veel plezier.

Wist je dat:

 • Michiel jarenlange ervaring heeft binnen de vechtsport Krav Maga?
 • Hij na ruim een jaar training geven in Nobelhorst, hier ook is komen wonen?

Wilco

Wilco

Grafisch vormgever

Onze grafische vormgever die ook een boel achter de schermen doet. Flyers, foto’s en logo’s maken. Meedenken over de website en huisstijl. Niks is voor hem te gek. Hij is er altijd voor de “klussen” die nodig zijn om met zijn allen lekker te blijven knallen.

Wist je dat:

 • Wilco altijd achter de BBQ staat tijdens ons jaarlijkse ledenfeest

Onze Partners

Naast ons team werken we ook samen met diverse organisaties: