Meld je aan voor een gratis intakegesprek in Almere en omgeving

Personal Training

Hoe personal training jou kan helpen

Als het verzinnen van smoezen om niet te gaan sporten je makkelijker afgaat dan het aantrekken van je hardloopschoenen, dan is het misschien een goed idee een Personal Trainer (PT) in te schakelen. Ook is een PT motiverend als je bepaalde doelen wilt behalen en je dat in eentje niet redt. Een PT helpt je als je wilt investeren in je gezondheid maar ook als je sterker en fitter wilt worden. Bewegings- en voedingsadviezen nodig bij het verliezen van gewicht? Of heb je een specifiek sportdoel? Ook daarbij kan een PT helpen.

Ik geef al jaren PT-lessen en ben jouw stok achter de deur. Ik help je met het bereiken van je trainingsdoelen en het behalen van het beste uit jezelf. Hoe? Nou, in elk geval niet door een standaard programma of les uit de kast te trekken, maar door te kijken naar je doelen en aan de hand daarvan een trainingsprogramma te maken. En omdat geen dag hetzelfde is, kijken we per keer waar je aan toe bent en wat je die dag aan kunt.

De voordelen van personal training bij VAN BUITEN SPORT

  • Plezier & enthousiasme
  • Gecertificeerd personal trainer
  • Medisch onderlegd
  • Programmeren
  • Voedingsbegeleiding
  • Voortgang wordt bijgehouden
  • Gepersonaliseerde app
  • Stok achter de deur

Heb je verder nog vragen?

Je kunt me natuurlijk altijd contacten als je nog vragen hebt. Ik beantwoord graag jouw vragen. Ik ben bereikbaar via het contactformulier of per mail info@vanbuitensport.nl. Telefonisch kun je bellen naar 06 – 20 48 42 53.

Veelgestelde vragen

Waar worden de personal trainingen gegeven?
Er zijn verschillende locaties waar ik personal trainingen geef. De sportschool waar ik mijn binnentrainingen geef is Simsongym in Almere. Buiten trainingen worden over het algemeen gegeven op de Brink in Nobelhorst. Maar we mogen ook gebruik maken van de veranda van de informatieschuur, met dank aan de lieve mensen daar. Daardoor kunnen we ook buiten droog trainen. Daarnaast geef ik ook thuis trainingen, bijvoorbeeld in het traject van oncologie personal training. Met de mogelijkheid om dit ook online uit te voeren. Kortom: voor jouw persoonlijke situatie is altijd een goede locatie beschikbaar.

Wil je starten met personal training? Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek.