Bootcamp Nobelhorst!

Bootcamp

Hoe bootcamp jou kan helpen

Wil je je conditie op een leuke manier verbeteren? Doe dan mee aan onze bootcamp(s)! We bieden drie verschillende soorten bootcamps. Onze oorspronkelijke kickboksbootcamp, de klassieke bootcamp en circuittraining.

Elk van deze soorten bootcamps is een goede basistraining voor het onderhoud van je lichaam. Gezamenlijk zijn de verschillende bootcamp een ideale combinatie voor een gezonde levensstijl.

Soorten bootcamp

Tijdens de reguliere bootcamp gaan we erop uit in en om de wijk met een variatie aan oefeningen die je zonder attributen kunt uitvoeren.

De circuittraining is een full body workout, die op de Brink wordt gegeven.

Bij de kickboksbootcamp ligt de focus op de basistechnieken, uithoudingsvermogen en sportplezier. Natuurlijk zijn kracht en explosieve oefeningen onderdeel van de lessen. Aan sparren doen we niet. De les wordt gegeven in bootcampstijl waardoor zowel beginners als gevorderden hun conditie kunnen verbeteren.

Bootcamp motiveert

De bootcamp zorgt ervoor dat je een zware of drukke (werk)dag achter je kunt laten en je hoofd kunt leegmaken. Door samen te sporten ervaar je plezier en support waardoor je net dat ene stapje extra zet dat je niet zet als je alleen traint.

De voordelen van bootcamp bij VanBuitenSport

  • Buiten trainen
  • Total body workout
  • Verbetering uithoudingsvermogen
  • Verbetering kracht
  • Stressvermindering
  • Groepsmotivatie
  • Gezellige en sportieve sfeer

Ben je benieuwd naar de prijzen van de bootcamp?

De bootcamp bieden wij aan in verschillende pakketten. Voor €85,00 heb je een 10-rittenkaart die een jaar geldig is. Het is ook mogelijk een maandelijkse abonnement af te nemen zodat je wekelijks aan kunt sluiten bij de groep. De kosten hiervoor zijn €27,50 per maand. Voor €37,50 per maand doe je twee keer per week mee. En wil je drie keer per week trainen, dan kost dat abonnement je €42,50 per maand

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je via webshop een pakket aanschaffen.

Wanneer wordt de bootcamp gegeven?

Regulier Rooster:

Maandag 19:30 – 20:30 Circuittraining
Woensdag 19:30 – 20:30 Kickboksbootcamp
Zaterdag 08:30 – 09:30 Bootcamp

Regulier Rooster:

Maandag
19:30 – 20:30
Circuittraining
Woensdag
19:30 – 20:30
Kickboksbootcamp
Zaterdag
08:30 – 09:30
Bootcamp

Let op: De eerste maandag, woensdag & zaterdag van de maand worden de trainingen op locatie RV Pampus gegeven.

Heb je verder nog vragen over de bootcamp?

Je kunt me natuurlijk altijd contacten als je nog vragen hebt. Ik beantwoord graag jouw vragen. Ik ben bereikbaar via het contactformulier of per mail info@vanbuitensport.nl. Telefonisch kun je bellen naar 06 – 20 48 42 53.

Veelgestelde vragen

Moet ik een goede conditie hebben om mee te doen aan een bootcamp?
Uiteraard is een goede conditie super fijn om te hebben maar uitspraken zoals: “Mijn conditie is nog niet goed of nog niet goed genoeg om te beginnen” dat reken ik niet goed. Ook met een slechte tot matige conditie kan je meedoen, zo bouw je juist een goede conditie op en ik bied altijd alternatieven voor oefeningen aan zodat je op je eigen tempo en manier kunt meedoen.
Waar wordt de bootcamp gegeven?
De bootcamps worden gegeven in Nobelhorst. We starten altijd op de Brink, behalve de eerste maandag, woensdag & zaterdag van de maand, dan starten we bij roeivereniging Pampus.
  • De circuittraining wordt altijd op locatie gegeven.
  • Met de reguliere bootcamp gaan we altijd op pad.
  • De kickboksbootcamp wijkt in de zomer regelmatig uit naar het bos, de dorpshaven of andere mooie plekken in de wijk. Dit wordt vooraf altijd besproken met de groep. 1 of 2 gaan dan met de fiets gaan om de spullen mee te nemen, er zijn altijd wel een aantal mensen in de groep die liever fietsten dan lopen.
Hoe kan ik mij aanmelden voor een les?
Wij gebruiken voor het inschrijven van een les de app VirtuaGym. Deze kun je vinden in de Apple AppStore en Google PlayStore. Daarnaast kun je het op iedere computer ook aanmelden via de website vanbuitensport.virtuagym.com.
Hoe lang is mijn rittenkaart geldig?
Vanaf het moment dat je een rittenkaart voor 10 lessen hebt gekocht, heb je een jaar de tijd om deze op te maken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zullen je credits al lang voor die tijd op zijn.
Hoe moet ik mij aanmelden in de app of website van VirtuaGym?
Voor het aanmelden bij VirtuaGym moet je het emailadres en wachtwoord gebruiken die je ook bij het bestellen van je abonnement of  rittenkaart hebt gebruikt (of aangemaakt). Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je deze herstellen via de site van VirtuaGym. Als je niet meer weet met welk emailadres je bent geregistreerd, doe ons een bericht en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Nieuwsgierig naar bootcamp? Meld je aan voor een gratis proefles.