Heb je vragen? Neem contact met mij op en ik beantwoord ze graag.

Veelgestelde vragen

Contact en meer informatie?

Hieronder staan de veelgestelde vragen, staat jouw vraag er niet tussen? Via contact beantwoord ik deze graag voor je.

Ik ben nog maar net klaar met de bestralingen. Mag ik al meedoen aan de trainingen?

Na chemotherapie en/of bestralingen mag er getraind worden na toestemming van de behandelende arts. Ook neem  ik dan contact op met je fysiotherapeut mocht je die tijdens opname en/of behandeling hebben gehad. De samenwerking met de verschillende disciplines zijn erg belangrijk.

Wat zijn de tarieven?
Mijn tarieven zijn uiteenlopend; zo betaal je voor de kickboksbootcamp 25,00 euro per maand, en bij de personal training, oncologie fitness is het afhankelijk van het traject, duur en frequentie.
Wat trek ik aan voor de trainingen?

Het belangrijkste zijn bokshandschoenen. Heb je die niet? Geen probleem, ik heb een aantal reserves. Na twee of drie trainingen willen deelnemers meestal eigen bokshandschoenen kopen, zo leuk is de kickboksbootcamp! Bokshandschoenen zijn er vanaf 20 euro, daarin kan ik je dan adviseren. Voor de rest, doe aan wat je prettig vindt. In de winter ben je na 5 minuten wel al warm maar liever dan een laagje uittrekken dan dat je te koud bent aangekleed.

Geef je ook smallgrouptrainingen?
Er is wel steeds meer animo voor maar ik dat wil ik nog vorm geven. In deze tijd is dat nu niet haalbaar (Corona) maar ik zie ook de meeste resultaten tijdens de één op één trainingen. Duo trainingen zijn ook mogelijk mits je ongeveer hetzelfde niveau en doel hebt. Mijn kracht ligt voornamelijk in persoonlijk en klein maar wie weet in de toekomst smallgrouptrainingen.
Ik heb een proefles gevolgd en ik ben enthousiast. Hoe nu verder?
De gratis intake of proefles bied ik aan om je te laten zien wat trainen bij mij inhoudt. Daarna kun je beslissen of je wilt doorgaan.
Waar worden de personal trainingen gegeven?
Er zijn verschillende locaties waar ik personal trainingen geef. De sportschool waar ik mijn binnentrainingen geef is Simsongym in Almere. Buiten trainingen worden over het algemeen gegeven op de Brink in Nobelhorst. Maar we mogen ook gebruik maken van de veranda van de informatieschuur, met dank aan de lieve mensen daar. Daardoor kunnen we ook buiten droog trainen. Daarnaast geef ik ook thuis trainingen, bijvoorbeeld in het traject van oncologie personal training. Met de mogelijkheid om dit ook online uit te voeren. Kortom: voor jouw persoonlijke situatie is altijd een goede locatie beschikbaar.
Moet ik een goede conditie hebben om mee te doen aan een (kick)boksbootcamp?

Uiteraard is een goede conditie super fijn om te hebben maar uitspraken zoals: “Mijn conditie is nog niet goed of nog niet goed genoeg om te beginnen” dat reken ik niet goed. Ook met een slechte tot matige conditie kan je meedoen, zo bouw je juist een goede conditie op en ik bied altijd alternatieven voor oefeningen aan zodat je op je eigen tempo en manier kunt meedoen.

Waar wordt de kickboksbootcamp gegeven?
De kickboksbootcamp wordt gegeven in Nobelhorst, we starten meestal op de Brink. In de zomer wijken we regelmatig uit naar het bos, de Haven of andere mooie plekken in de wijk. Dit wordt vooraf altijd besproken met de groep. Het is soms handig dat er 1 of 2 dan met de fiets gaan om de spullen mee te nemen en er is altijd wel een aantal mensen in de groep die liever fietst dan loopt. We blijven ook vaak op de Brink. De lucht is daar mooi en de verlichting goed (grond spotjes) dat maakt het magisch en gezellig. 😉
Hoe kan ik mij aanmelden voor een bootcamp les?
Wij gebruiken voor het inschrijven van een les de app VirtuaGym. Deze kun je vinden in de Apple AppStore en Google PlayStore. Daarnaast kun je het op iedere computer ook aanmelden via de website vanbuitensport.virtuagym.com.
Hoe lang is mijn rittenkaart geldig?
Vanaf het moment dat je een rittenkaart voor 10 lessen hebt gekocht, heb je een jaar de tijd om deze op te maken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zullen je credits al lang voor die tijd op zijn. Een ticket voor een losse les is 2 maanden geldig.
Hoe moet ik mij aanmelden in de app of website van VirtuaGym?
Voor het aanmelden bij VirtuaGym moet je het emailadres en wachtwoord gebruiken die je ook bij het bestellen van je abonnement of  rittenkaart hebt gebruikt (of aangemaakt). Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je deze herstellen via de site van VirtuaGym. Als je niet meer weet met welk emailadres je bent geregistreerd, doe ons een bericht en we laten het je zo snel mogelijk weten.
0