Heb je vragen? Neem contact met mij op en ik beantwoord ze graag.

Veelgestelde vragen

Contact en meer informatie?

Hieronder staan de veelgestelde vragen, staat jouw vraag er niet tussen? Via contact beantwoord ik deze graag voor je.

Ik ben nog maar net klaar met de bestralingen. Mag ik al meedoen aan de trainingen?

Na chemotherapie en/of bestralingen mag er getraind worden na toestemming van de behandelende arts. Ook neem  ik dan contact op met je fysiotherapeut mocht je die tijdens opname en/of behandeling hebben gehad. De samenwerking met de verschillende disciplines zijn erg belangrijk.

Wat zijn de tarieven?
Mijn tarieven zijn uiteenlopend; zo betaal je voor de bootcamp vanaf 27,50 euro per maand, en bij de personal training, oncologie fitness is het afhankelijk van het traject, duur en frequentie.
Wat trek ik aan voor de trainingen?

Het belangrijkste zijn bokshandschoenen. Heb je die niet? Geen probleem, ik heb een aantal reserves. Na twee of drie trainingen willen deelnemers meestal eigen bokshandschoenen kopen, zo leuk is de kickboksbootcamp! Bokshandschoenen zijn er vanaf 20 euro, daarin kan ik je dan adviseren. Voor de rest, doe aan wat je prettig vindt. In de winter ben je na 5 minuten wel al warm maar liever dan een laagje uittrekken dan dat je te koud bent aangekleed.

Geef je ook smallgrouptrainingen?
Er is wel steeds meer animo voor maar ik dat wil ik nog vorm geven. In deze tijd is dat nu niet haalbaar (Corona) maar ik zie ook de meeste resultaten tijdens de één op één trainingen. Duo trainingen zijn ook mogelijk mits je ongeveer hetzelfde niveau en doel hebt. Mijn kracht ligt voornamelijk in persoonlijk en klein maar wie weet in de toekomst smallgrouptrainingen.
Ik heb een proefles gevolgd en ik ben enthousiast. Hoe nu verder?
De gratis intake of proefles bied ik aan om je te laten zien wat trainen bij mij inhoudt. Daarna kun je beslissen of je wilt doorgaan.
Waar worden de personal trainingen gegeven?
Er zijn verschillende locaties waar ik personal trainingen geef. De sportschool waar ik mijn binnentrainingen geef is Simsongym in Almere. Buiten trainingen worden over het algemeen gegeven op de Brink in Nobelhorst. Daarnaast geef ik ook thuis trainingen, bijvoorbeeld in het traject van oncologie personal training. Met de mogelijkheid om dit ook online uit te voeren. Kortom: voor jouw persoonlijke situatie is altijd een goede locatie beschikbaar.