Welkom Hardloper!

Onderstaande aanbiedingen zijn niet meer beschikbaar, maar je kunt nog wel de outdoor abonnementen of rittenkaarten afnemen.

Speciaal voor jou als nieuwe hardloper bij VanBuitenSport hebben we deze aanbiedingen:

Met het abonnement of rittenkaart kun je niet alleen gebruik maken van de hardlooplessen, maar ook voor onze bootcamp lessen.

Abonnement

Stappen om september gratis te kunnen trainen:

  • Selecteer hieronder het abonnement dat je wil afsluiten. Klik je meteen op ‘Bekijk’, dan kom je op de site van VirtuaGym
  • Pas de startdatum aan naar 1 oktober 2023
  • Zodra je op de knop Betalen drukt, moet je eerst inloggen op een bestaand of nieuw te maken VirtuaGym account.
    Het kan zijn dat je vanuit een andere (vorige) sportschool al een VirtuaGym account hebt.
  • Na de betaling voegen we binnen enkele werkdagen de credits voor september toe aan je account. Zodra je hiervan een bevestiging hebt gekregen, kun je je met de VirtuaGym App inschrijven voor de trainingen.
  • Let op: de factuur voor oktober wordt al binnen enkele dagen automatisch geïnd (daar kunnen we helaas niets aan veranderen)
    Maar de volgende factuur (November) zal pas eind oktober worden geïnd.

10-rittenkaart

Via onderstaande link kun je een 10-rittenkaart aanschaffen die een jaar lang geldig is. Deze is nu speciaal voor de prijs van 8 ritten.

Deze aanbieding geldt tot en met 30 september 2023.

Na het aanschaffen van de rittenkaart kun je je direct inschrijven voor de lessen met de VirtuaGym App.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden voor een les?
Wij gebruiken voor het inschrijven van een les de app VirtuaGym. Deze kun je vinden in de Apple AppStore en Google PlayStore. Daarnaast kun je het op iedere computer ook aanmelden via de website vanbuitensport.virtuagym.com.
Hoe lang is mijn rittenkaart geldig?
Vanaf het moment dat je een rittenkaart voor 10 lessen hebt gekocht, heb je een jaar de tijd om deze op te maken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zullen je credits al lang voor die tijd op zijn.
Hoe moet ik mij aanmelden in de app of website van VirtuaGym?
Voor het aanmelden bij VirtuaGym moet je het emailadres en wachtwoord gebruiken die je ook bij het bestellen van je abonnement of  rittenkaart hebt gebruikt (of aangemaakt). Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je deze herstellen via de site van VirtuaGym. Als je niet meer weet met welk emailadres je bent geregistreerd, doe ons een bericht en we laten het je zo snel mogelijk weten.