Speciale winter aanbiedingen voor leden van roeivereniging Pampus:

Voor 85 Euro 10 weekse training alleen voor leden van RV Pampus OF 3 maanden onbeperkt buiten bij vanBuitenSport voor 55 Euro!

Welkom leden van roeivereniging Pampus!

Speciaal voor jullie hebben we hieronder twee aanbiedingen om ook tijdens de wintertijd actief te blijven in de buitenlucht.

Voor meer informatie over onze bootcamps en/of hardlooptrainingen, neem een kijkje op de betreffende pagina’s.

RV Pampus Winter Special

Vanaf 25 januari zal er op de donderdagavond om 19:30 bij RV Pampus een training gegeven worden speciaal voor de roeiers van RV Pampus.

Daarnaast mag je één keer per week meedoen aan een buitentraining van vanBuitenSport. Dit voor een eenmalig bedrag van 85 Euro.

RV Pampus Winter Actief

Je kunt de maande januari tot en met maart onbeperkt meedoen aan onze groepslessen voor slechts 55 Euro (eenmalig).

Hier is de speciale RV Pampus training op de donderdagavond niet bij inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Moet ik een goede conditie hebben om mee te doen aan een bootcamp?
Uiteraard is een goede conditie super fijn om te hebben maar uitspraken zoals: “Mijn conditie is nog niet goed of nog niet goed genoeg om te beginnen” dat reken ik niet goed. Ook met een slechte tot matige conditie kan je meedoen, zo bouw je juist een goede conditie op en ik bied altijd alternatieven voor oefeningen aan zodat je op je eigen tempo en manier kunt meedoen.
Waar wordt de bootcamp gegeven?
De bootcamps worden gegeven in Nobelhorst. We starten altijd op de Brink, behalve de eerste maandag, woensdag & zaterdag van de maand, dan starten we bij roeivereniging Pampus.
  • De circuittraining wordt altijd op locatie gegeven.
  • Met de reguliere bootcamp gaan we altijd op pad.
  • De kickboksbootcamp wijkt in de zomer regelmatig uit naar het bos, de dorpshaven of andere mooie plekken in de wijk. Dit wordt vooraf altijd besproken met de groep. 1 of 2 gaan dan met de fiets gaan om de spullen mee te nemen, er zijn altijd wel een aantal mensen in de groep die liever fietsten dan lopen.
Hoe kan ik mij aanmelden voor een les?
Wij gebruiken voor het inschrijven van een les de app VirtuaGym. Deze kun je vinden in de Apple AppStore en Google PlayStore. Daarnaast kun je het op iedere computer ook aanmelden via de website vanbuitensport.virtuagym.com.
Hoe lang is mijn rittenkaart geldig?
Vanaf het moment dat je een rittenkaart voor 10 lessen hebt gekocht, heb je een jaar de tijd om deze op te maken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zullen je credits al lang voor die tijd op zijn.
Hoe moet ik mij aanmelden in de app of website van VirtuaGym?
Voor het aanmelden bij VirtuaGym moet je het emailadres en wachtwoord gebruiken die je ook bij het bestellen van je abonnement of  rittenkaart hebt gebruikt (of aangemaakt). Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je deze herstellen via de site van VirtuaGym. Als je niet meer weet met welk emailadres je bent geregistreerd, doe ons een bericht en we laten het je zo snel mogelijk weten.

10 weken Pampus training of 3 maanden onbeperkt vanBuitenSport!