Wielrenclinics 2022

Wielrenclinics 2022

Op 23 augustus en 6 september hadden we een wielrenclinic onder leiding van Eva Buurman. Een professional met beide benen op de grond, in dit geval, met beide benen in de pedalen.

Zowel gevorderden als beginners hebben een ontzettende leuke en leerzame avond gehad.

Verschillende onderwerpen kwamen aan bod zoals bochtentechniek, de ideale fietshouding, tips en tricks op de fiets, voeding en (top)sport. Dit is vooral in de praktijk gebracht.

De clinic hebben we elke avond samen afgesloten met een prachtige ronde rondom Nobelhorst. Daarna nog even napraten tijdens een herstelsnack.

Plezier én de kracht van de juiste techniek is de basis om je sport te beoefenen en progressie te boeken.

Wil je ook weer wat meer op de fiets zitten? Of juist wat meer in een groep?

Sinds 2020 is er in Nobelhorst ook een Nobelhorst Cycling Community. Een populaire omschrijving van een (race- en mtb-) fietsclub gevormd door bewoners van Nobelhorst, maar liefhebbers buiten de wijk zijn ook welkom. Elkaar op een sportieve en gezellige manier ontmoeten, dat is het voornaamste doel. Over de afstand en aan te houden snelheid maken we vooraf afspraak met de aanwezigen. Standaard wordt er op donderdagavond gefietst maar onderling wordt er ook nog weleens wat afgesproken.

Interesse om mee te doen? Wees welkom in de NCC groepsapp. Volg deze link om aan de WhatsApp groep deel te nemen.

Ben je geïnteresseerd in een wielrenclinic? Er zullen er zeker meer volgen. Laat het ons weten, houd deze site en onze socials in de gaten, dan ben je er de volgende keer ook bij.

Laat een reactie achter